شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج میپزند و بیشتر با شکر و شیره میخورند. بدان «آش شیر» نیز گویند
تاریخچه:
در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیینهای آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع میکنند و با آن شیربرنج درست کرده، میخورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام میریزند.
ارزش غذایی:
شیربرنج بهجهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامینهای گروه ب) و همچنین طعمدهندههای مقوی و آرامبخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.
مجله ی تفریحی همه چیز برنج ,شیربرنج منبع
درباره این سایت